canopus_codec

CANOPUS CODEC KOJI JE POTREBNO INSTALISATI KADA JE VIDEO MATERIJAL OBRAĐEN
CANOPUS DVStorm2 PRO VIDEO OPREMOM I POTOM KONVERTOVAN U .avi FORMAT.
KODEK OTVARA MOGUĆNOST PREGLEDA I VIDEO MONTAŽE U PROGRAMIMA POPUT
SONY VEGAS, ADOBE PREMIERE, ULEAD VIDEO STUDIO ...

preuzmi

matrox_codec MATROX CODEC KOJI JE POTREBNO INSTALISATI KADA JE VIDEO MATERIJAL OBRAĐEN
MATROX RTX 100 VIDEO OPREMOM I POTOM KONVERTOVAN U .avi FORMAT.
KODEK OTVARA MOGUĆNOST PREGLEDA I VIDEO MONTAŽE U PROGRAMIMA POPUT
SONY VEGAS, ADOBE PREMIERE, ULEAD VIDEO STUDIO ...

preuzmi
divx_codec DivX CODEC KOJI JE POTREBNO INSTALISATI KADA JE VIDEO MATERIJAL OBRAĐEN CANOPUS DVStorm2 PRO ILI MATROX RTX 100 VIDEO OPREMOM I KODIRAN U DivX .avi FORMAT.
KODEK OTVARA MOGUĆNOST DIREKTNE IZRADE DVD VIDEA U PROGRAMIMA POPUT
ULEAD DVD MOVIE FACTORY, PINNACLE STUDIO ...
flv_media_player FLV MEDIA PLAYER JE ODLIČAN ZA PREGLED VIDEO MATERIJALA KODIRANOG
U FLEŠ VIDEO FLV, JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU I VRLO KVALITETAN, INSTALIRA SE NA RAČUNAR I PUŠTA U RAD NA RAČUNARU, VRLO LAKO SE INSTALIRA I ZAHTEVA MINIMALNE MOGUĆNOSTI OPERATIVNOG SISTEMA, RADI NA SVIM OPERATIVNIM SISTEMIMA.

preuzmi

mpeg_2_decoder MPEG 2 DECODER JE KODEK KOJI JE POTREBNO INSTALISATI KADA JE VIDEO MATERIJAL OBRAĐEN CANOPUS DVStorm2 PRO ILI MATROX RTX 100 VIDEO OPREMOM I KODIRAN U .mpg FORMAT. KODEK OTVARA MOGUĆNOST DIREKTNE IZRADE DVD VIDEA U PROGRAMIMA
ULEAD DVD MOVIE FACTORY, PINNACLE STUDIO ...
adobe_flash_player ADOBE FLASH PLAYER JE POTREBAN ZA PREGLED ANIMACIJA I VIDEO MATERIJALA KOJI SE PRIKAZUJU NA INTERNETU, VRLO LAKO SE INSTALIRA I POTREBNO GA JE PREUZETI SA SAJTA ADOBE KORPORACIJE. OVAJ PLAYER SE NE MOŽE INSTALISATI I POKRENUTI NA RAČUNARU. INSTALIRA SE KAO PLUG-IN APLIKACIJA, SAMO ZA INTERNET.
vlc_media_player VLC MEDIA PLAYER JE ODLIČAN PLAYER ZA PREGLED VIDEO MATERIJALA, GLEDANJE FILMOVA, DVD VIDEA ILI BILO KOG VIDEA KODIRANOG U AVI, MP4, MKV, 3GP, ..., JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU SA BROJNIM MOGUĆNOSTIMA, INSTALIRA SE NA RAČUNAR I PUŠTA U RAD NA RAČUNARU, INSTALACIJA JE JEDNOSTAVNA I ZAHTEVA MINIMALNE MOGUĆNOSTI OPERATIVNOG SISTEMA, RADI NA SVIM OPERATIVNIM SISTEMIMA.
imgburn IMGBURN JE ODLIČAN PROGRAM ZA IZRADU BEKAPA VAŠIH DVD I CD DISKOVA U ISO DATOTEKU I OBRNUTO, POTPUNO JE BESPLATAN I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU SA BROJNIM MOGUĆNOSTIMA, INSTALACIJA NA RAČUNAR JE JEDNOSTAVNA I ZAHTEVA MINIMALNE MOGUĆNOSTI OPERATIVNOG SISTEMA, RADI NA SVIM OPERATIVNIM SISTEMIMA. BACKUP ISO DATOTEKE OVIM PROGRAMOM JE ČITLJIV U VLC MEDIA PLAYERU.
dvd_decrypter DVD DECRYPTER JE MALI ALI MOĆAN PROGRAM ZA ČUVANJE VAŠIH DVD DISKOVA U DIGITALNOM FORMATU I ČUVA STRUKTURU VAŠEG DVD-a, PROGRAM JE VRLO JEDNOSTAVAN I BESPLATAN SA BROJNIM MOGUĆNOSTIMA, INSTALACIJA JE JEDNOSTAVNA I ZAHTEVA MINIMALNE MOGUĆNOSTI OPERATIVNOG SISTEMA, RADI NA SVIM OPERATIVNIM SISTEMIMA. ISO DATOTEKA IZRAĐENA OVIM PROGRAMOM JE ČITLJIVA U VLC MEDIA PLAYERU.